Over onlineafslankprogramma.nl


Onlineafslankprogramma.nl is ontstaan vanwege mijn wens om zoveel mogelijk mensen
te kunnen helpen bij het afvallen van ongewenste kilo's lichaamsvet.


Er zijn zoveel mensen die dagelijks het gevecht aangaan met de aangekomen kilo's en de harde boodschap van de weegschaal.
Er zijn zoveel mensen die zich niet gelukkig en mooi voelen vanwege het overgewicht.

Het is gewoon heel moeilijk om zelf een manier te vinden voor succesvol afvallen!
Een bepaalde leefstijl die hiervoor heeft gezorgd is soms lastig te doorbreken als je niet precies weet hoe je dat kunt doen.

Daarvoor is onlineafslankprogramma.nl ontstaan!
Een afslank- en leefstijlprogramma die jou de handvatten geeft om je (over)gewicht succesvol aan te pakken. 
Met alle aandacht voor de juiste voeding (caloriearm, koolhydraatarm en met alle benodigde voedingsstoffen),
beweging, ontspanning en gedragsverandering.

Zodat iedereen in staat is om zijn of haar leefstijl aan te kunnen passen en overtollige kilo's kan kwijtraken!
Daarnaast krijgt hiermee je gezondheid een enorme 'boost'. Dubbele winst dus!


Maar eerst wil ik me even voorstellen


Mijn naam is Jan Burger. Gepassioneerd en professioneel leefstijlcoach en BGN gewichtsconsulent. Ik ben 55 jaar oud en geboren en getogen in Apeldoorn. Via omzwervingen in Zwolle en Leiden ben ik in de prachtige Hanzestad Deventer neergestreken. Waar ik inmiddels alweer 26 jaar woon en werk.

Als persoon ben ik enthousiast, gepassioneerd, geïnteresseerd, actief en ondernemend.
Ik kan enorm genieten van mijn kinderen en vrouw, gezelligheid van vrienden, sporten, reizen, strand en zee, uit eten, muziek, musea en leuke dingen ondernemen.

Ik ben een echte Bourgondiër. Ik hou erg van lekker eten en drinken en de goede dingen die het leven leuk en aangenaam maken.

Pasta´s, groene curry, nasi met satésaus, een goede stamppot, couscous gerechten, Franse kaas en een goede wijn (dit lijstje kan nog veel uitgebreider). Je kunt me er spreekwoordelijk voor wakker maken. 

Maar ik weet ook van mezelf dat ik niet over mijn eet grenzen kan gaan en ongestraft door kan blijven eten en drinken. Ook mijn weegschaal geeft dan snel een hoger gewicht aan. Helaas :)

Een balans hierin vinden is mijn filosofie. Naast het genieten van lekker eten en drinken, zorg ik ervoor dat ik ook caloriearm en gezond eet, dat ik alle benodigde voedingsstoffen krijg, dat ik genoeg beweeg en dagelijks mijn moment pak van bewuste ontspanning.

Sauerkraut met Bratwurst gegeten,
in een leuk restaurant in de mooie stad Aken

Ik heb al jaren ervaring in het succesvol begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl en afvallen. Eerst in het ziekenhuis en sinds 2016 in mijn eigen praktijk.

Ik ben begonnen als verpleegkundige en heb snel de stap gezet naar de Intensive Care en Hartbewaking. Vanaf 2000 ben ik gaan werken op de polikliniek om cliënten te helpen met afvallen en voor verandering van leefstijl, nadat ze een hersen- of hartinfarct hadden doorgemaakt.

Ik kwam bij mijn cliënten steeds hetzelfde probleem tegen. Het moeizame gevecht tegen de kilo´s. Afvallen van overgewicht is gewoon heel erg moeilijk! 
Maar het geven van de juiste begeleiding geeft wel resultaat. Mensen vallen af en voelen zich fitter en gezonder.

Het begin van Onlineafslankprogramma.nl

Ik besloot mijn focus volledig daar op te richten. Er zijn immers zoveel mensen die overgewicht hebben en die daar graag ondersteuning in kunnen en willen gebruiken.

Daarvoor is onlineafslankprogramma.nl ontstaan. Ik help en begeleid mensen gewoon heel graag naar een gezond leven en naar een gezond gewicht!

Hiervoor heb ik een afslank- en leefstijlprogramma ontwikkeld van 5 en 10 weken. Dat zorgt ervoor dat je de eerste belangrijke stappen kunt zetten met afvallen en het geeft de juiste handvatten om jouw leefstijl definitief te veranderen.
Zodat je slanker, fitter en gezonder wordt en een goede balans in je leven krijgt.


Wie wil dat nou niet?  Ik help je er graag mee!

Hartelijke groet,

Jan Burger
Leefstijlcoach | BGN gewichtsconsulent

Online
afslankprogramma.nl